Biografie

Mirjam is geboren in Noordhorn, 25 juli 1995. Ze heeft een MBO muziek opleiding afgerond en studeert momenteel Toegepaste Psychologie.
Ze heeft op de School voor de Kunsten auditie gedaan als drumster en dat is ook 2 jaar lang haar hoofdvak geweest. Maar omdat bij songwriting meer motivatie en ontwikkeling te zien was, is ze gewisseld van hoofdvak.

Toen Mirjam 9 was begon ze met drummen en ze heeft inmiddels 3 examens gehaald: elementair, A en B. Mirjam heeft ongeveer 11 jaar lang drumles gehad. Daarnaast heeft ze vroeger blokfluit les gehad en rond haar 17e is ze begonnen met zangles.

Van drumster naar song-writer
Nu ze van hoofdvak is veranderd stopt ze zeker niet met drummen. Het akoestische drumstel is wel verkocht, maar daarvoor is een digitaal drumstel in de plaats gekomen. Hier mee kan ze ook de drum in spelen bij haar eigen opnames.

Mirjam en Mensies

In de afgelopen jaren heeft Mirjam haarzelf ook ontwikkeld in piano en gitaar spelen; ”ik was al langer bezig met eigen nummers schrijven, gewoon omdat ik dat erg leuk vond en ik wou graag mezelf hierbij kunnen begeleiden”.

”Ik heb altijd al geweten dat ik iets met muziek wou gaan doen, ik word er erg vrolijk van. Eigenlijk gaat het automatisch, het schrijven van liedjes”