David Philips (UK) met support act Mirjam Tamara

Op 23 april 2016 komt David Philips tijdens zijn voorjaar-tour door Nederland ook in het Groningse Noordhorn optreden. Als support act zal Mirjam Tamara een (solo) set doen met eigen liedjes.

 

DAVID PHILIPS

David’s stijl kan het best worden omschreven als indie-folk. In 2011 werd zijn eerste solo CD (The Rooftop Recordings) uitgebracht op Black and Tan Records en de reacties hierop waren zeer positief. De CD bevat 11 nieuwe songs, allemaal solo en zonder overdubs. Voornamelijk akoestische gitaar, maar ook 3-string cigar-box gitaar, Ukulele en lap style dobro.

Daarna volgden nog een aantal albums. Zijn laatste CD kwam vorig jaar uit en heet “If I Had Wings”. David is live actief in de Benelux vanaf 2011. Sindsdien deed hij diverse Europese tournees met meer dan hondervijftig optredens in Nederland, Zwitserland, Belgie, Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Portugal, Spanje en Engeland. Hij was live ook te zien en te horen op de Nederlandse, regionale, radio en tv-stations.

MIRJAM TAMARA

Mirjam is “geboren en getogen Noordhorner”. Ze studeert tegenwoordig aan de School voor de Kunsten in Groningen en woont in Zuidhorn. Tijdens deze avond zal Mirjam een voorprogramma verzorgen van ongeveer een half uur waarbij ze met name eigen nummers zal spelen.

Mirjam - EP PResentatie Balkhoeve LeekToen Mirjam 9 was begon ze met drummen en ze heeft inmiddels 3 examens gehaald: elementair, A en B. Mirjam heeft al ongeveer 10 jaar lang drumles. Daarnaast heeft ze vroeger blokfluitles gehad en rond haar 17e is ze begonnen met zangles. Inmiddels heeft ze al een flink aantal optredens verzorgd en is ook een paar keer op (regionale) radioprogramma’s te beluisteren, zoals bij RTV Noord en Echt Erik, geweest.

Op de speciaal voor dit unieke concert gemaakte webpagina vindt u meer informatie zoals liedjes, video’s en uitgebreide biografie.

http://davidphilips.zuidhorn.nu/